4 alternative men gode gaveidéer

alternative gaver

Mangler du inspiration til gaven, og ved du ikke rigtigt, hvad du skal give? Så har vi I denne artikel samlet 4 alternative gaveidéer. Det er alle anderledes gaveidéer, men bestemt også gode gaver, hvis du spørger også. Vi håber, at du kan bruge denne artikel til lidt inspiration.

Personlig pleje
Kender du en travl person? Det kan være den enlige mor eller karrieremennesket. En god gave til personen der ikke er god til at pleje sig selv kunne være en massage eller en anden personlig behandling. Det vil løsne op og give ny og forbedret energi, så vedkommen er klar til at fortsætte i højeste gear. Er du meget gavmild, kan du give et gavekort på 2 eller flere behandlinger alt efter budget.

Førstehjælpsudstyr
Faktisk er det ikke mange hjem, der har det rette udvalg i førstehjælpsudstyr. Der kan ske mange ulykker i hjemmet. Man kan skære sig med en kniv, falde og meget mere. For at være på den sikre side er det altid en god ting at have det rette udvalg i førstehjælpsudstyr i hjemmet – eksempelvis forbindinger, isposer og så videre. Har du ikke tid til at gå ned i en lokal forretning, kan du heldigvis finde et stort udvalg i førstehjælpsudstyr på nettet.

En buket blomster en gang om måneden
En anden god gave kunne være en buket blomster, som du sender afsted en gang om måneden i et bestemt stykke tid. Det er en meget kærlig gave, som langt de fleste vil blive meget glade for. Det er altid rart at kunne have friske blomster stående på bordet, når man får gæster, eller blot hvis man vil have fornyet udtrykket i sit hjem.

Den praktiske gave
Endnu en god, anderledes og sjov gaveidé er en praktisk gave. Her kan du lave en slags klippekort, hvor du tilbyder din arbejdskraft. Det kan være, at du tilbyder at slå græsset, klippe hækken eller at lave en hovedrengøring. En meget anderledes men god gave der kan gøre de fleste glade. Det er aldrig sjovt at skulle bruge alt sin tid på pligter, så hvorfor ikke give denne gave? Den er desuden også god som studerende, hvor du måske ikke altid har lige mange penge til gaven.

Dette var vores guide til 4 alternative og anderledes gaveidéer. Vi håber, at du har fundet lidt inspiration til gaven. Hvis du mangler mere inspiration, så er du altid meget velkommen til at kigge på vores andre gaveoversigter.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *