Sådan får du råd til flere julegaver

flere julegaver

Reklame for Singlesdaydanmark.dk

For mange danskere er julegaverne en stor omkostning i vintermånederne. Det kan være frustrerende ikke at kunne købe alle de julegaver, som man gerne vil glæde sine venner og familie med. Hvis du sidder i en situation, hvor du gerne vil have råd til at give flere og bedre julegaver, så er denne artikel lige noget for dig. Her går vi nemlig i dybden med, hvordan du kan få flere julegaver til få penge.

Få indhentet ønskelister så tidligt som muligt

Det første du skal gøre, er at indhente ønskelister fra alle de personer, som du gerne vil give en julegave. Vi anbefaler at gøre det i slutningen af oktober allerede, så du er klar til Singles Day og eventuelt Black Friday i løbet af november måned. Når du får indhentet tilbud i så god tid som muligt, får du også bedre tid til at planlægge, hvornår og hvor du skal købe de forskellige ting. Hvis du har god tid til planlægningen, vil det også være nemmere for dig at finde de billigste varer.

Køb julegaverne på Singles Day

Flere og flere forretninger herhjemme har taget Singles Day til sig. Singles Day er den største shopping dag i Kina, og den er så småt kommet til Danmark, hvor særligt e-handelen har taget dagen til sig. På Singles Day har du mulighed for at spare masser af penge på elektronik, tøj og så videre. Det kan gøre, at du enten kan spare penge på hele julegaveindkøbet, eller også kan du få råd til endnu flere gaver. Singles Day ligger midt i november den 11. november. Er det for tidligt for dig, kan du også købe julegaverne på Black Friday, der ligger sidst i november. Her nedsætter stort set alle netbutikker og fysiske butikker en stor del af varesortimentet.

Køb dine gaver i få butikker

Det kan være en god idé at købe så mange af dine gaver som muligt det samme sted. Her vil du kunne spare levering, eller også kan du prutte om prisen i en fysisk butik. Hvis du skriver til netbutikker og beder om et godt tilbud på nogle specifikke varer, kan du som regel få lavet et godt tilbud. Det gælder særligt, hvis du skal have mange varer. Det koster ikke noget at skrive til de forskellige forretninger for at høre, om du ikke kan få et godt tilbud, hvis du køber et bestemt antal produkter ved dem. Det er mange butikker villige til at gå med på, så længe det ikke er dyre mærkevarer.