Find gaver til ham som ingen ønskeliste har

Ikke alle har en ønskeliste når der kommer anledning til at give dem en gave. Særligt mænd er kendte for ikke at skrive ønskeliste – hverken når de skal have julegaver eller fødselsdagsgaver. På trods af, at det i dag er utroligt nemt at lave en ønskeseddel. I stedet for at skrive den i hånden, kan den skrives på computeren eller en smartphone, og her nemt tilføjes fjernes gaveønsker, og endda sendes til familie og venner.

Vi må dog leve med, at der bare er nogle mennesker, som ikke ønsker at skrive en ønskeseddel. Dog skal disse mennesker naturligvis stadig have nogle gode gaver når anledningen er til det. Men hvor finder man gaveideer til disse mennesker? Svaret er her: Find gaver til ham som ingen ønskeliste har online. Det er nemt at finde gode gaveideer med en simpel søgning, eller ved at tjekke diverse gaveguides og gaveartikler for inspiration. Står du og mangler gaveinspiration til ham som ingen ønskeliste har, kan du med fordel søge inspiration hos gavespecialister som genialegaver, eller andre gode online gaveguides, som har eksperter i gaver til rådighed.

Spørg ham hvad han ønsker sig

En anden måde at finde gode gaveideer til ham, er simpelthen at spørge ham. Ring til ham, besøg ham eller send ham en besked, og spørg ham hvad han ønsker sig. Her er der stor chance for, at du får mindst et par gaveideer du kan gå efter. Og som minimum skulle du gerne kunne trække bare lidt ud af ham, som du kan suge inspiration til dig fra. Svarer han blot tilbage med ’’det ved jeg ikke’’ eller ’’det er lige meget’’, er der frit spil. Så kan du i bund og grund give ham hvad du har lyst til. Om det er en trøje, et gavekort eller anden generisk gave.

Vil han slet ikke ud med hvad han ønsker sig, kan du spørge en som står ham nær. Det kan være hans kone, kæreste, mor, bror, eller anden person, som du ved kender ham godt. De vil med garanti kunne komme med lidt gode ideer til dig, som måske kan give dig inspiration nok til at finde en god gave at give ham.

Manden der har alt

Har han ingen ønskeseddel, og heller ingen gaveønsker generelt når du spørger ham, kan det være han er typen der har alt. Denne type mænd kan være utrolig svære at finde gode gaveideer til – det er dog muligt. Det kræver dog, at du sætter dig lidt mere ind i, hvad han kan lide og hvad han går op i. Er han f.eks. helt vild med fodbold, kan du give ham et par fodboldbilletter i gave. Det er en fed oplevelse som man ikke kan få for mange af – i hvert fald hvis man er fodboldfan. En anden god gaveide til ham der har alt, er et gavekort. Det kan være et gavekort til hans yndlingstøjbutik, til en restaurant, eller til en biograftur. På trods af, at han har alt, er de 3 gaveideer stadig noget han kan bruge. Han skal med garanti stadig have nyt tøj engang i mellem, ud og spise, og nok også en tur i biografen.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *