Hvordan forkæler du din drømmekæreste?

Er du også altid på barbund, når du skal overraske kæresten?

Det kan sommetider være ganske svært at finde den perfekte gave eller overraskelse til kæresten. Jeg vil nu i denne artikel forsøge at komme med mine bedste bud på gode gaver og overraskelser, som forhåbentligt vil glæde den heldige modtagere – og samtidig gøre hele processen væsentligt nemmere for dig, som gavegiveren.

Gaver til hende

Det er måske – måske ikke – nemmere for mig at konkretisere, hvad piger og kvinder typisk bliver glade for, idet jeg selv er pige. Men ligesom alt andet er ingen piger eller kvinder ens.

Der findes listen over de mere klassiske gaver – men ikke desto mindre er de ganske gode og indeholder en stor del forkælelse. Så, here goes!

Et par solbriller – og skulle jeg i denne kontekst anbefale et bestemt mærke, kan jeg kun tale varmt om mærket, Celine. Verdens måske pæneste solbriller, hvis du spørger mig.

En taske. ALLE piger og kvinder bruger sådan en. Et must have simpelthen! Du kan undersøge hvorvidt hun har brug for en større weekendtaske eller blot en lille sag, hun kan have med i byen, som skal kunne indeholde nøgler, pung, telefon, solbriller, læbepomade og alt det, piger ellers altid har i tasken.

Et smykke er ALTID en genial idé. Mine favoritter finder jeg næsten altid på maanesten, som laver alle slags smykker til en overkommelig pris. Tjek det ud! Et godt råd er at undersøge om hun er til sølv eller guld. Du kan eventuelt kigge på hendes nuværende smykker.

Overrask hende med et romantisk ophold – eksempelvis på et slot eller gods. Hun vil elske dig for det og finde sin indre prinsesse frem!

Gaver til ham

Hvis vi gerne vil forbigå de bløde pakker – som i allerværste fald indeholder sokker og underbukser – må man tænke en anelse mere kreativt. Omend et sæt tøj, i min optik, altid er et godt valg.

Et ur – jeg er særligt glad for Omega urer. Det er et evigt minde, som ikke går af mode, inden året er omme. Du kan tilmed få indgraveret dato og navn på bagsiden, hvis det skulle lyste.

En god parfume – som du godt kan lide. Den vil minde ham om dig, og at du har udvalgt denne specielt til ham.

Derudover kan vi ikke komme udenom oplevelsesgaverne! En gokart-tur, bowling, faldskærm eller en tur i racerbil, hvis der skal være fart over feltet og adrenalin. Ellers er ølsmagning, store bøffer eller en fodboldbillet aldrig dumme valg heller!

Og har du endnu ingen at give disse dejlige gaver til, kan du med fordel besøge www.droemmekaeresten.dk

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *