Barselsgaver til far

Brug oversigten med gaveidéer og find den perfekte barselsgave til far!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 250 Kroner
Forhandler: Sif Jakobs Jewellery

Køb / Se udvalg

Priser fra: 341 kroner
Forhandler: Barlife.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Gammeldags Barbergrej
Priser : 349 Kroner
Forhandler: Oldschoolman

Køb / Se udvalg

Massagepistol
Priser: 899 kroner
Forhandler: Nordic Wellness

Køb / Se udvalg

Livets træ i sølv med indgravering
Priser: 599 kroner
Forhandler: Smykkelivet

Køb / Se udvalg

Birkenstock Sandaler

Birkenstock Sandaler
Priser : 449,50 Kroner
Forhandler: LykkeByLykke

Køb / Se udvalg

Hjertecollage plakat

Hjertecollage Plakat med dine egen billeder
Priser: 349 kroner
Forhandler: Plakattrykkeren

Køb / Se udvalg

Vaskeguide plakat

Vaskeguide plakat
Priser: 129 kroner
Forhandler: Citatplakat

Køb / Se udvalg

BBQ brændejern

BBQ brændejern til kød
Priser : 139 Kroner
Forhandler: Dingadget

Køb / Se udvalg

personlig stjernehimmel plakat

Personlig Stjernehimmel Plakat
Priser: 224,95 kroner
Forhandler: Kispus

Køb / Se udvalg

Her bor en plakat

Her bor en... Plakat
Priser: 126,65 kroner
Forhandler: Plakatdyr

Køb / Se udvalg

Find de sejeste barselsgaver til den nye far

Mange tror at barselsgaver kun skal gives til mødre. Det er altså forkert. En barselsgave skal nemlig også gives til fædre, og ja, det kommer også til at værdsætte den utroligt højt. Der er naturligvis forskel på, hvad man skal give de to i barselsgave. Desuden kan det dog være en fordel at give dem sammen, såfremt de stadig er i et forhold ved fødselen. Det kunne eksempelvis være en oplevelsesgave, hvor de kan tage afsted sammen og nyde hinanden. Lad os gå tilbage til barselsgaven til far.

Hvad kunne man give en nybagt far i barselsgave?

Der er mange muligheder. Ovenfor har vi samlet de mest populære barselsgaver til den nye fader. Det kunne eksempelvis være en tur i en Lamborghini. Det kunne også være en fed skjorte eller et par fede sko. Der er ikke en decideret opskrift til, hvilken barselsgave han skal have. Det kunne også være oplagt at købe en fjernstyret bil eller andet, som han kan få glæde af sammen med sin søn, hvis det er sådan en, som er kommet til verden.

Giv en oplevelse i barselsgave

Der er ikke mange, som tænker over det, men det kan faktisk være en rigtig god barselsgave til far at give en oplevelse. For det første fordi at det kan være rart at komme lidt ud, når man lige har fået barn. Det er en periode, hvor man godt kan glemme sig selv lidt. Det gælder både for moren og for faren. Det går ikke, at forholdet bliver glemt, bare fordi man har fået et barn. Derfor kan en oplevelse for både faren og moren være en rigtig god gaveidé til barselsgaven til såval mor som far. Et eksempel kunne være en aften i byen med lækker sushi, eller det kunne være et kroophold, hvor parret har mulighed for at komme lidt væk og få stresset af. Scroller du helt op i toppen af denne side, finder du vores top anbefalinger til barselsgaven til far.

En anden mulighed er at give den nybagte far en gave, som han kan bruge med sine venner. Det kunne for eksempel være en øl- eller whiskeysmagning. Et andet bud er en tur ud at køre djævleræs med vennerne.

barselsgaver til farSådan finder du den gode barselsgave til den nybagte far

Når du skal finde en god barselsgave til den nybagte far, så skal du for det første tænke godt over, om der er nogle ting, som han står at mangler. Dernæst bør du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilken person han er, og hvad han kan lide at lave.

Løber han meget kunne lidt lækkert nyt løbetøj være en rigtig god gaveidé. Er han omvendt til cykling eller elsker han en god bog, så kan det være en god barselsgave til far. Den gode barselsgave til far behøver nødvendigvis ikke at have noget med barnet at gøre. Det er fint, at faren er i centrum, når gaven skal udvælges. Når du skal finde den idéelle barselsgave, så kan du eventuelt
overveje, at det er noget han kan bruge tiden på, mens han holder barsel. Her kunne en god bog være et godt bud.

Mangler han noget til boligen?

En anden mulighed når det kommer til den gode barselsgave til far er at give noget til boligen. Mangler han noget til værkstedet eller måske til herreværelset? Når du skal handle ting til boligen, anbefaler vi at kigge hos Livingshop, der har alle de kendte mærker og et hav af fine ting til boligen. Er du i tvivl omkring, hvad du skal give i barselsgave til far, så er et gavekort altid en god gaveidé.

Gør lidt ekstra ud af gaven

Det er altid sjovere at åbne gaver, som man kan se, der er blevet gjort noget ud af. Du kan derfor sagtens være kreativ i din indpakning. Du kan lave en indpakning, der har fokus på, at han lige er blevet far, hvor du skriver noget i stil med ”verdens bedste far”. Vil du gerne gøre mere ud af barselsgaven til far, så kan du også skrive et fint kort til.

Hvad kan du bruge Gavefinder.dk?

gode barselsgaver til farMålet med Gavefinder.dk er at inspirere dig til at finde den helt rigtige gave. Uanset om du skal finde den perfekte julegave til kæresten eller den perfekte barselsgave til far. Vi har lavet en række forskellige sider, hvor du kan få inspiration til forskellige gaver. Vi sælger ikke selv gaver, men vi samler gaveidéer fra nogle af vores samarbejdspartnere. Vi samler så de forskellige gaveidéer i forskellige oversigter, så du nemt kan navigere imellem dem.

Se hele oversigten med gode barselsgaver til mor også.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes