1 års fødselsdagsgave

Brug oversigten med gaveidéer og find den perfekte 1 års fødselsdagsgave!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Hvad giver man i 1 års fødselsdagsgave?

En 1 års fødselsdagsgave er barnets første fødselsdagsgave, og derfor er det også en helt særlig begivenhed, der naturligvis kræver en særlig gave. Hos Gavefinder.dk vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette gave, og derfor har vi her på siden lavet en nem og overskuelig oversigt med gode gaveidéer til barnets 1 års fødselsdag. Vi håber, at du finder vores gaveidéer til fødselsdagsgaven inspirerende. Vi går her i teksten på siden mere i dybden med nogle af vores bedste anbefalinger.

Sundt legetøj

En rigtig god gaveidé er legetøj, der ikke er fyldt med alle mulige midler, og som samtidig kan fremme intelligensen hos barnet. Der bliver efterhånden lavet meget af den slags legetøj, og der er derfor rig mulighed for at vælge. Et eksempel kunne være aktivitetsplader eller kuglerammer.

1 års fødselsdagsgaveGåvognen

Når barnet er 1 år, varer det ikke så længe, før det skal til at lære at gå. Derfor er en gåvogn et rigtig godt bud, når det kommer til en 1 års fødselsdagsgave. Det er også muligt at få gåbiler og gåcykler. Spørger du os, så er det den perfekte 1 års fødselsdagsgave.

Sødt tøj i 1 års fødselsdagsgave

Det er naturligvis også oplagt at give noget fint tøj til barnet. Det du skal være opmærksom på her er dog, at barnet meget hurtigt vil vokse ud af det. Du kan eventuelt købe tøj, der er et par numre for store, så barnet kan passe det om et halvt til et helt år. Som forældre er det altid rart at have noget tøj liggende, til når barnet bliver ældre.

Hvor meget skal fødselsdagsgaven koste?

Vi oplever, at det er meget forskelligt, hvor mange penge folk bruger på 1 års fødselsdagsgaven. Nogle giver for over 1000 kroner, mens andre giver for 500. Intervallet ligger generelt på mellem 250 og 500 kroner. Her giver nogle naturligvis for mere og nogle for mindre. Hvor meget du skal give for, kommer helt an på, hvor godt du kender forældrene og barnet. Det er for eksempel meget naturligt, at bedsteforældrene giver for flere penge end en veninde eller ven til parret gør.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes