Fødselsgaver

Brug oversigten med gaveidéer og find den perfekte fødselsgave!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

smykker

Priser fra: 250 Kroner
Forhandler: Sif Jakobs Jewellery

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Hvad er en fødselsgave?

Hvad er en fødselsgave egentlig? En fødselsgave er en gave, som man giver efter fødslen. Gaven kan både gives til moren og til faren. Det er ofte en gave, som det nye forældrepar giver hinanden, men den kan også gives udefra. Alt for eksempel at den nybagte mormor giver en gave til sin datter. En fødselsgave har som regel ikke fokus på barnet men har mere til formål at forkæle moren eller faren til barnet. Et par eksempler på en god fødselsgave kunne være en omgang massage til den nybagte mor, et weekendophold eller en buket blomster.

Hvor meget skal en fødselsgave koste?

Det er meget forskelligt, hvad en fødselsgave koster. Det kommer helt an på, hvor meget I plejer at give hinanden gaver for. Nogle giver hinanden fødselsgaver for flere tusinde kroner mens andre giver for nogle hundrede kroner. Det kommer helt an på, hvad I har af traditioner for at give gaver. Det vigtigste er først og fremmest, at de giver noget som modtageren af fødselsgaven kan bruge. Skal du for eksempel give en gave til en nybagt mor kunne et gavekort til massage være en god gaveidé. Det er fysisk hårdt at være gravid, og derfor opstår der en masse spændinger, der har godt af at komme ud af kroppen.

fødselsgaverBrug for inspiration?

Har du for inspiration for at finde den helt rigtige fødselsgave? Så har vi her hos Gavefinder.dk lavet en oversigt med forskellige gaveidéer til fødselsgaven. I vores oversigt finder du alt fra oplevelser til ting til boligen. Vi har fødselsgaver i forskellige prislag, der passer til alle budgetter. Her hos Gavefinder.dk sælger vi ikke selv fødselsgaverne. Vi samler dem som gaveidéer, og så linker vi ud til vores samarbejdspartnere. Vi håber, at du kan blive inspireret til at finde den perfekte gave. Hvis du ønsker at give fødselsgave til både mor og far, kan du finde både fødselsgaver til mor og fødselsgaver til far på Gavefinder.dk.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes