Oplevelsesgaver

Brug oversigten og find den perfekte oplevelsesgave!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Fantastiske oplevelsesgaver

Her på Gavefinder.dk har vi samlet en lang række af de bedste oplevelsesgaver, der fungerer som en god gave til enhver lejlighed. Det er muligt både at finde ophold, wellness, action-gaver, romantiske gaver og meget mere. Vi har samlet forskellige oplevelsesgaver, så der er noget til alle typer – uanset om gaven er til din mor, far eller til konfirmationen. Vi håber, at vi kan være med til at inspirere dig.

Hvorfor er oplevelsesgaver så populære?

Gennem de senere år er oplevelsesgaver blevet enormt populære. Denne tendens skyldes blandt andet, at der er kommet så mange forskellige oplevelsesgaver. Der er ikke kun de klassiske som faldskærmsudspring og en tur i en superbil mere. Nu er der kommet mange flere unikke oplevelser til som eksempelvis ølsmagning, “dinner in the dark”, paragliding og mange mange flere.

Samtidig så er en oplevelsesgave også en meget personlig gave, fordi den lægger op til, at man skal lave nogle ting sammen. I dag lever mange en hektisk hverdag, hvor der måske ikke altid er tid til at mødes. Hvorfor ikke bruge en gave på at skabe minder? Det er noget af det en oplevelsesgave kan gøre, og derfor er de blevet så populære.

Hvem er oplevelsen til?

Når du skal finde den perfekte oplevelsesgave, skal du først og fremmest tænke grundigt, hvem der skal modtage oplevelsesgaven. Er det til en ældre herre eller en uge kvinde? Der er masser af oplevelsesgaver til begge parter, men der er stor forskel på, hvad de vil finde interessant. Mænd vil ofte have trang til action som for eksempel en eftermiddag med djævleræs, og kvinder vil ofte være tiltrukket af diverse personlige behandlinger som massage, wellnessophold med videre. Tænk derfor grundigt over, hvad personen interesserer sig for. Så er du godt på vej til at finde den helt perfekte oplevelsesgave.

Oplevelsesgaver er gode til alle lejligheder

Oplevelsesgaver gør sig godt til alle lejligheder. De er gode til konfirmanden, og de er oplagte som julegave. Hvad mange ikke tænker over er, at oplevelsesgaver faktisk også kan være rigtig gode som bryllupsgave. Et romantisk ophold på et slot eller en smuk kro er den perfekte gave til bryllupsparret. Søger du en romantisk gave til kæresten kan sådan et ophold ligeledes være en fremragende gaveidé. Som du kan læse, så er der altså masser af gode oplevelsesgaver til enhver lejlighed.

Hvad hvis jeg ikke kan finde den helt perfekte oplevelse?

Hvis du ikke kan finde den helt rigtige oplevelse, så er det muligt at købe et gavekort til alle oplevelser på et bestemt beløb. Det fungerer faktisk som et almindeligt gavekort, hvor man får dækket et beløb. Er oplevelsesgaven dyrere, skal man selv betale resten. Er oplevelsen billigere, vil der være penge tilbage på gavekortet. Har du svært ved at beslutte dig for, hvad der er den rigtige oplevelse, så kan et gavekort være den rigtige løsning.

Hvad koster en oplevelsesgave?

Der findes oplevelsesgaver i alle prisklasse. Der er både de helt billige til omkring 100 kroner, og så er det faktisk også muligt at komme ud i rummet til 999.999 kroner. Det er dog sjældent prisen, der er det vigtige ved oplevelsesgaver. Alle oplevelsesgaver har sin berettigelse og kan skabe mindeværdige øjeblikke for gavemodtageren. Hvis du finder en gave, der er målrettet den person, som du skal glæde med en gave, kan den næsten kun gå rent ind. Vi har så vidt muligt forsøgt at finde oplevelsesgaver, der kan betales af alle i vores oversigter. Vores udvalgte gaver svinger i pris fra et par hundrede til nogle tusinde kroner. Hvad gaven skal koste kommer naturligvis også helt an på, hvad lejligheden er.

Hvorfor købe online?

Hvorfor skal man købe en oplevelsesgave online fremfor i butikkerne? Først og fremmest er det ikke alle oplevelsesgaver, der når ud på hylderne i butikkerne. Det er ofte kun de mest populære, og det er jo ikke sikkert, at det lige er sådan en gave, der passer til den person, som du skal glæde med en god gave. Ved at booke online kan du nemmere overskue det store udvalg af gaver, fordi du også bliver præsenteret for hele udvalget af gaver. Ved at bestille gaven online, kan du samtidig spare en masse tid. Du kan printe gavebeviset ud selv og pakke det flot ind. Det er hurtigt, og det gør at du kan bruge din tid på at finde gaven.

Vær kreativ med indpakningen

Da en oplevelsesgave jo reelt set kun er et stykke papir, kan gaven hurtig se lille ud, når du giver den. Du kan lave lidt sjov ud af den og komme den i en kasse og pakke flot ind. For at gøre gavemodtageren mere glad, kan du også skrive et sødt kort og lægge sammen med gaven. Det er bare sjovere at åbne en gave, som man kan se, at der er blevet brugt tid på.

oplevelsesgaverHvilke kategorier findes der oplevelsesgaver i?

Der er nogle overordnede kategorier, hvor der findes oplevelser til. Dem gennemgår vi nedenfor.

Action
Inden for denne kategori finder du alt fra en tur i en sportsvogn, tandemspring, solo-spring, klatring, pistolskydning og mange flere spændende oplevelser. Perfekt til den yngre mand, der er glad for vilde oplevelser.

Wellness og personlig pleje
Inden for wellness og personlig pleje findes der et hav af skønne oplevelser. Mange af dem har størst berettigelse til piger. Eksempler kunne være en lækker massage, spadag, hot-stone massage, chokolade massage og ansigtsbehandling. Den perfekte gave til den travle kvinde eller kvinden, der elsker at forkæle sig selv.

Gourmet
Denne kategori dækker alt lige fra en lækker brunch til madlavningskurser. Vi har her på siden fundet en række forskellige gourmetoplevelser. Mange på lækre restauranter. Kender du person, der bare virkelig elsker et godt måltid, så er en oplevelsesgave med fokus på gourmet idéel.

Ophold
Ophold er en af de større kategorier inden for oplevelsesgaver. Der findes et hav af forskellige ophold. Der er flere forskellige priser, og du kan få et ophold til omkring 700 kroner, og så er der også de dyrere og mere luksuriøse ophold til flere tusinde kroner. Alle ophold er velegnet som gaveidé til bedsteforældrene, parret, kæresten, i bryllupsgave med videre. Hos Gavefinder.dk mener vi, at ophold er en perfekt oplevelsesgave, fordi det virkelig skaber et minde og får en væk fra en ellers travl hverdag.

Ønsker du mere målrettede oplevelser til en hvis person kan du finde guides her:

Log in to vote
Rating: 5 - 1 vote