30 års fødselsdagsgaver

Brug oversigten med gaveidéer og find den perfekte 30 års fødselsdagsgave!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Hvad er en god 30 års fødselsdagsgave?

Hvad er egentlig en god 30 års fødselsdagsgave? Det er dette emne, vi vil behandle i dette afsnit. En god 30 års fødselsdagsgave er først og fremmest en gave, der har modtageren i centrum. Det kan være noget inden for hans/hendes interesseområde. Går personen meget op i sin påklædning, så kunne det være en god gaveidé at give tøj. Elsker personen action, så kunne et gavekort til oplevelser være en fremragende gaveidé. Nedenfor går vi nærmere i dybden med nogle af vores anbefalinger til 30 års fødselsdagsgaver.

Et spaophold / weekendophold

Det er altid rart at kunne trække stikket ud og få ladet batterierne op. Derfor er et spaophold og et weekendophold en rigtig god gave til en 30 årig. Har personen en partner, kan han/hun tage sin partner tage med på opholdet. Der er et hav af skønne kroer, slotte og hoteller, hvor man kan nyde en forlænget weekend. Du finder vores bedste anbefalinger i oversigten i toppen af siden.

Ting til boligen

En anden god og meget populær gaveidé er ting til boligen. For eksempel isenkram til køkkenet eller boliginteriør. Det kunne for eksempel være en juicepresser, en smuk vase eller et par flotte champagneglas. De fleste drømmer altid om et eller andet til deres bolig, så hvorfor ikke give noget til boligen? Det er klart en af vores største anbefalinger, når det kommer til en 30 års fødselsdagsgave.

30 års fødselsdagsgaveHvor meget skal en fødselsdagsgave til en 30 årig koste?

Det er meget forskelligt, hvad en 30 års fødselsdagsgave koster. Nogle giver for langt over 1000 kroner, mens andre ligger mellem 300 kroner og 1000 kroner. Det er naturligvis ikke prisen ved gave, der er vigtigst. Det er tanken og gaven. Tænk derfor grundigt over, hvor meget du kan give for, men også hvad I plejer at give hinanden fødselsdagsgaver for. Hvor meget forventer personen at få en gave for? Det skal dog lige siges, at de fleste 30 års fødselsdagsgaver ofte er lidt større end for eksempel en 27 års fødselsdagsgave. Det er simpelthen bare en større begivenhed at fylde 30 år.