Gaver til par

Brug oversigten med gaveidéer og find den perfekte gave til parret!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Gode gaver til par

Hvad er egentlig en god gave til et par? Det kan virke svært at skulle finde en god gave, når det er til et par. Det vil vi rigtig gerne hjælpe med her hos Gavefinder.dk, og derfor har vi lavet en side fyldt med lækre gaveidéer til parret. Her finder du alt fra smukke ting til hjemmet, spændende oplevelser og meget mere. Vi håber, at vi kan være med til at inspirere dig til at finde den helt rigtige gave til parret.

Romantiske oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er en rigtig god gave til et par. Mange par får ikke brugt nok tid sammen i hverdagen, og derfor kan et ophold på en smuk kro, et spaophold eller et wellnessophold være en rigtig god gave til parret. Et andet forslag til gaven kunne være et gavekort til en biograftur med en lækker middag før eller efter filmen. Der findes et hav af gode oplevelsesgaver til parret, og vi har fundet nogle af de bedste her på siden. Kender du et par, der er glad for at lave vilde ting fyldt med action, så findes der bestemt også gaver til dem. For eksempel kunne god gave her være en tur ud at køre djævleræs.

6 konkrete gaver til et par

Nedenfor gennemgår vi nogle af de gaver, som vi anbefaler mest som gave til parret.

gaver til parMinicruise med Oslobåden
Et minicruise på Oslobåden er både en hyggelig og smuk oplevelse. Der er masser at lave på båden, og om morgenen står man op til det smukkeste syn i form af Oslo fjord. Man tilbringer en dag i Oslo, hvor man kan få shoppet eller opleve nogle af de mange andre seværdigheder Oslo har at byde på. Et minicruise til Oslo er en god gave til par i alle aldre.

Et sæt flotte glas
Man kan altid bruge nogle nye flotte glas. For eksempel vinglas, champagneglas eller ølglas. Det finder du da også i oversigten her på siden. I ethvert hjem hvor der løbende kommer gæster, er der behov for at drikke af fine glas. Har man haft de samme glas i lang tid, er det også bare rart at få nogle nye. Når du vælger glas, så bør du altid tænke over, om de nu også vil falde i parrets smag.

Kay Bojesen figurer
Kay Bojesen figurer er næsten blevet et folkeeje, og de flotte figurer findes i dag i mange hjem. Der er rigtig mange fine figurer – for eksempel zebraen, sangfuglen eller turtelduerne. Kender du et par, der ikke har nogen Kay Bojesen figur eller måske godt kunne bruge en anden figur, så overvej om det ikke skulle være gaven til parret.

Weekendophold
Denne gave læner sig meget op ad minicruiset til Oslo. Det foregår bare i Danmark på en kro, slot eller på et hotel. Der findes masser af gode og lækre steder, hvor parret kan få en afslappende weekend og nyde hinandens selvskab. Kender du derfor et travlt par, så kan et weekendophold være en helt fantastisk mulighed som gave til parret. En perfekt gave til både det ældre og yngre par.

Meraki produkter
Meraki laver det lækreste sæbe og de lækreste produkter inden for personlig pleje – for eksempel hårpleje, ansigtspleje og hudpleje. Desuden laver Meraki en rigtig populær sæbe, som du helt sikkert er stødt på før. Fantastiske produkter til en fornuftig pris. Vil du gerne gøre gaven til parret ekstra speciel, kan du supplere med flere forskellige produkter fra Meraki.

Gourmetoplevelse
Den 6. gaveidé er en gourmetoplevelse. Det er muligt at købe gavekort, som gælder til mange forskellige restauranter rundt om i landet. En gourmetoplevelse er en gave, som ethvert par vil elske. Hvem elsker ikke at tage ud at spise? Hvad med at give et gavekort til sushi for 2 eller til tapas for 2?

Hvad bør en gave til et par koste?

bedste gave til parDet er meget forskelligt, hvad en gave til et par bør koste. Det kommer nemlig helt an på, hvad lejligheden er. En indflyttergave er ofte lidt billigere, end en julegave er det. En gave til et par er dog som regel lidt dyrere end en gave til en enkelt person. Derfor kan man også købe nogle rigtig fine gaver. Vi erfarer, at de fleste pargaver ligger i prislejet 300 – 1500 kroner. Nogle gaver er naturligvis dyrere, mens andre er billigere. Hvor meget du skal give for, kommer også helt an på dit budget. Er du i tvivl omkring, hvad du bør give gave for, så tænk over hvad I plejer at give hinanden gaver for.

Vi tilføjer løbende nye og spændende gaver til par på denne side. Vi håber, at du har fundet inspiration blandt vores mange gaveidéer.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes