Gaver til teenagepiger

Brug oversigten med gaveidéer og find den perfekte gave til teenagepigen!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Find den rette gave til teenagepigen

Skal du glæde en teenagepige med en gave, men ved du ikke helt, hvad du skal give. Så er du ikke den første, der er havnet i den situation. Netop tvivlen om, hvad man skal give i gave er en af årsagerne til, at vi startede Gavefinder.dk. Vi vil gerne gøre denne proces nemmere og bidrage med flere gode gaver landet over. Ikke kun til teenagepiger men også til alle andre. Her på siden har vi samlet nogle gode gaveidéer til teenagepiger. Der er alt lige fra gavekort til tøj til spændende oplevelser.

Hvor meget skal jeg give for?

Er du i tvivl om, hvor meget du skal give gave for? Når du skal finde ud af det, skal du først og fremmest finde ud af, hvor mange penge du reelt set har til gaven. Er det en teenagepige, som du kender godt? Det er klart, at hvis det er dit barnebarn eller dit barn, så skal du give for et større beløb, end hvis det er din grankusine. Tænk over Jeres relation, så vil du hurtigt kunne pejle dig ind på, hvad du bør give for. Det handler også meget om, hvad I har af gavekultur i omgangskredsen.

gaver til teenagepigerHvad er en god gave til en teenagepige?

Hvad er den gode gave til en teenagepige? Det spørgsmål er meget naturligt at stille sig selv, inden du går i gang med at finde gaven. I dette afsnit vil vi prøve at behandle emnet. Når du skal finde en god gave til en teenagepige, så skal du først og fremmest tænke grundigt over, hvilke interesser hun har. Hvad kan hun godt lide at lave? Går hun meget i mode, eller elsker hun at opleve vilde ting. Alder har også meget at skulle have sagt, når det kommer til gaven. Der er nemlig stor forskel på, hvad man giver en teenagepige på 13 og så en på 19. Tænk over hendes situation, så er du også godt på vej til at finde den gode gave til teenagepigen.

Når du skal finde den perfekte gave, skal du tænke over følgende:
• Hendes alder
• Har hun nogen særlige interesser/hobbyer?
• Står hun og mangler noget?

5 konkrete ideer til gaven til teenagepigen

I dette afsnit går vi i dybden med nogle af de gaveidéer, der er i vores oversigt.

Ansigtsmaske fra Meraki

Det er i teenagealderen, hvor piger for alvor begynder at gå op i dem selv, og hvordan de ser ud. Samtidig har stort set alle piger også en svaghed for produkter inden for personlig pleje. Derfor er en ansigtsmaske fra Meraki også en god gaveidé til teenagepigen. En super lækker ansigtsmaske, der er yderst behagelig at bruge. Ønsker du ikke at give en ansigtsmaske til teenagepigen, så findes der også masser af andre produkter fra Meraki, der kunne være interessante. For eksempel kropspleje produkter.

En oplevelse

Oplevelsesgaver er meget populære – også til teenagepiger. Der findes rigtig mange oplevelsesgaver, og det er derfor muligt at finde en oplevelsesgave til alle. De populære oplevelsesgaver til en teenagepiger er for eksempel:

• Diverse gavekort til massage – for eksempel til hotstone.
• Diverse gavekort til spa og wellness – både ophold og dagskort
• Sushi for 2
• Biograftur efterfulgt af middag for 2

Ting til værelset/lejligheden

Selvom hun bor hjemme, så kan det stadig være meget relevant at give hende noget til værelset, eller til når hun engang flytter hjemmefra. Et par konkrete gaveidéer kunne være en Kähler vase, lammeskind eller en Kreafunk højttaler. Der findes masser af gode gaver til teenagepiger inden for kategorien ting til boligen. I vores oversigt finder du en stor del af dem. Er du meget i tvivl omkring, hvad du skal finde til boligen, så kunne det være en idé at give et gavekort.

En god duft

En anden god gaveidé kunne være en god duft til teenagepigen. Et konkret forslag kunne for eksempel en gavepakke med forskellige dufte. Hos Nicehair.dk er det muligt at finde et hav af gode dufte til piger.

Kay Bojesen figur

gode gaver til teenagepigerEn anden god gaveidé til teenagepigen er en Kay Bojesen figur. Kay Bojesen figurer er gennem de senere år blevet rigtig populære. Ikke kun blandt voksne men faktisk også blandt unge mennesker. For mange bliver det en figur, der vil følge en i livet, og som der passer ind i enhver indretning. Der findes masser af Kay Bojesen figurer. Den mest kendte er naturligvis aben, der fås i mange forskellige størrelser og varianter. Der er dog også mange andre fine figurer fra Kay Bojesen. For eksempel turtelduerne, zebraen eller sangfuglen.

Se også hele oversigten med gode gaver her.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes