Oplevelsesgaver til par

Brug oversigten og find den perfekte oplevelsesgave til parret!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Gode oplevelsesgaver til par

Skal du glæde et par med en god gave? Så kan en oplevelsesgave til parret være en fantastisk gaveidé. Der findes rigtig mange gode oplevelsesgaver, der er oplagt at give til par. Det kan for eksempel være et kroophold, massage, en biograftur eller en cocktailsmagning. Der er efterhånden rigtig mange gode oplevelsesgaver til par, og vi har her på siden samlet en række gode gaveidéer. Vi håber, at du finder dem brugbare. Vil du gerne bestille en specifik oplevelsesgave, skal du blot klikke på knappen “læs mere”. Så kommer du nemlig direkte til udbyderen.

Om Gavefinder.dk

Hos Gavefinder.dk ønsker vi at hjælpe dig med at finde den perfekte gave. Det er uanset, om det er en oplevelsesgave til parret, eller om det er en julegave. Vi har samlet en lang række gode gaveidéer i en let og overskuelig oversigt, hvor du let kan sortere efter formålet, pris med mere. Vi sælger ikke selv gaver men har valgt en række samarbejdspartnere, som vi arbejder sammen med. Vi håber, at du vil bruge vores side!

Hvorfor en oplevelsesgave er god til par

En oplevelsesgave er den perfekte gave til parret, der elsker at komme ud at opleve ting og skabe minder. Det gode ved en oplevelsesgave til parret er, at der er så mange forskellige gaver, at det er muligt at finde en oplevelsesgave til næsten alle par. Nogle af de mest populære gaver er ophold. Det kan være forlængede weekender på en smuk kro eller et slot. Det kan dog også være en weekend på et wellnesshotel eller et spahotel. En oplevelsesgave er langt fra en kedelig gave. Det er derimod en spændende gave, der skaber minder.

Hvad anbefaler vi?

Hvis vi hos Gavefinder.dk skulle vælge den perfekte oplevelsesgave til et par, så er der ikke meget tvivl. Vi er stor fan af ophold, fordi man kommer væk fra hverdagens rammer og ud i nye spændende rammer. Der er et hav af ophold, men vi er særligt begejstrede for spaophold på Ystad Saltsjöbad. Her er der virkelig lagt i kakkelovnen til en rigtig romantisk tur, hvor man virkelig kan nyde hinandens selvskab. Vi er dog også stor fan af andre former for oplevelsesgaver. Der findes også de lidt sjovere oplevelsesgaver, som der udfordrer parret. Det kan for eksempel være en tur ud at klatre, eller et madlavningskursus. De gaver hvor parret har et fælles projekt er ofte en rigtig stor succes.

oplevelsesgaver til parOplevelsesgaver til par – god til alle lejligheder

Oplevelsesgaver til par kan gives til alle lejligheder. De er perfekte som julegave, bryllupsgave men også hvis du skal give din kæreste en romantisk gave. Skal du for eksempel give en værtindegave op til jul, kan en oplevelsesgave til parret også være en god idé. Her kan du for eksempel give en luksusbrunch for to eller et gavekort til en biograftur. Der er masser af muligheder, og det handler blot om at være kreativ.

5 alternative oplevelsesgaver til par

Vi har nedenfor listet 5 unikke oplevelsesgaver til par op. Det er ofte de lidt oversete gaver, og dem der måske ikke lige virker som det oplagte valg. Alle gaver har dog noget unikt at byde.

Salsa for par
Salsa for par er en rigtig sjov og aktiv gave, hvor parret får en fælles udfordring, når de pludselig skal danse salsa sammen. Hvem ved, måske dukker der en ny interesse op?

Massage for 2
En oplevelsesgave for det travle par. Giv dem en lækker omgang massage, hvor de kan få ladet batterierne op.

En tur i luftballon
En tur i en luftballon er en sjov og anderledes gave. Ikke mindst er den meget romantisk, og hvilket par har ikke ønsket sig at flyve over det smukke landskab på en varm sommeraften?

Cocktails for 2
Mange par er ikke gode nok til at gå ud sammen. Kender du sådan et par? Så kan du gøre noget ved det ved at give dem et gavekort til en aften i byen med lækre cocktails.

Vinsmagning
En vinsmagning er både sjov og lærerig. Når de første par vine er smagt, løsner stemningen sig, og der vil helt sikkert komme masser af latter i luften. En rigtig sjov og anderledes oplevelsesgave til parret.

Golf for 2
Kender du et par, der bare elsker udfordringer, og som elsker at være aktive? Så kan et gavekort til en tur på golfbanen være en fremragende gave.

Sushiskole
En oplagt gave til særligt det yngre par, der elsker et godt måltid. Sushi er populært, og mange er begyndt at eksperimentere med at lave det selv.

Bridgewalking for 2 på Lillebælt
Igen en lidt anderledes oplevelse men ikke mindst en fantastisk oplevelse. Ser man på anmeldelser har alle været begejstrede. En gave til en fornuftig pris på lige godt 400 kroner.

Klatring i trætoppene
Der er efterhånden mange ”go-high” baner i Danmark. Mange har ikke prøvet det endnu, for det er faktisk rigtig sjovt. Det kan være grænseoverskridende, men når man først er i gang, er det hylende morsomt. En perfekt gave til det actionglade par. En særlig sjov gave, fordi man følges ad, og skal klare de forskellige udfordringer sammen.

Romantisk ansigtsbehandling for 2
En romantisk ansigtsbehandling er en meget romantisk og afslappende gave. Den kan fungere til par i alle aldre. Undervejs serveres blandt andet et lækkert glas champagne.

Kan jeg købe oplevelserne online?

Der er en klar fordel ved at købe oplevelsesgaven til par online. Der er nemlig et meget større udvalg, end der er i butikkerne. På hylderne i butikkerne er det som regel kun de helt populære oplevelser, som du kan finde. Det er for eksempel en biotur, luksusbrunch og et kroophold. Mange af de mere alternative oplevelsesgaver til par, som vi også har nævnt her på siden, kan kun købes online. Vil du derfor gerne præsenteres for hele udvalget, så skal du på nettet. Når du bestiller gaven online, skal du selv printe den ud og efterfølgende pakke den pænt ind.

Vi håber, at vi har kunnet inspirere dig med vores idéer til den perfekte oplevelsesgave til par. Vi tilføjer løbende nye gaveidéer til siden. Se også vores oplevelsesgaver til hende.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes