Top 10 Julesweater 2023 – Fede, sjove og grimme juletrøjer

Har I købt årets julesweater i Jeres familie? De bliver mere og mere populære for hvert år der går. For mange familier er det blevet en tradition, at alle har en julesweater på i julemåneden, og endda også på selve juleaften. Dresscoden til en julefrokost kan sagtens være en grim julesweater.

Her ser du #1 julesweater til børn, kvinder og mænd. Længere nede på siden finder du hele listen. Til sidst har vi samlet en masse sjovt og skørt juletøj og julestrik.

Der er et stort udvalg af juletrøjer – sjove, grimme, farverige, mønstret og mange flere! Der er både billige og dyre julesweatere, med og uden lyse samt de klassiske i rød og blå med flotte mønstre og motiver. For at give dig det bedste overblik over alle julesweatrene, har vi her lavet 3 lister med top 10 julesweater 2020. En til børn, en til kvinder og en til mænd.

Leder du efter en flot julesweater til juleaften med familien? Eller måske en sjov julesweater til årets julefrokost med vennerne eller kollegaerne? Det kan også være, at du bare vil vinde konkurrencen om årets grimmeste julesweater 2021? Lige meget hvilken type julesweater du går efter, finder du helt sikkert den perfekte til lige præcis dit formål. God jul!

julesweater herre

Julesweater Herre
Priser fra: 299 kroner

Se udvalg

julesweater dame

Julesweater Dame
Priser fra: 299Kroner

Se udvalg

julesweater børn

Julesweater Børn
Priser fra: 299 kroner

Se udvalg

Billig julesweater til familien

Er du på udkig efter billige julesweatere til familien? Juletrøjer der matcher, til familien, er i den grad med til at skabe en fantastisk julestemning – om det er selve juleaften, eller til de mange forskellige juletraditioner i løbet af julemåneden. Det kan være, at I har tradition for at se julekalender, lave konfekt eller pakke julegaver ind. Alt dette er indbegrebet af jul og hygge, og det bliver kun endnu bedre, hvis hele familien matcher i julesweatere.

Tjek linket nedenfor ud, hvis du ønsker et godt tilbud på jule sweatere til din familie. Her finder du en familiepakke med juletrøjer. Der er mange forskellige kombinationer og valgmuligheder, så du kan få den perfekte julesweater til hele familien i de helt rigtige størrelser. Alt sammen til en super god mængderabat pris!

Se Danmarks bedste tilbud på julesweatere til hele familien

Grimme julesweatere er de sjoveste

Det er ikke til at være i tvivl om, at julesweaterne har vundet danskernes julehjerter, når vi kigger på trenden her i Danmark. Det er en af de sjove juletraditioner, som flere og flere får øjnene op for. Den kan stadig ikke sammenlignes med traditionen for at give julegaver og adventsgaver til børn og teenagere, men det er en tradition som er på vej op ad.

Hvert år vokser interessen for julesweatere, og efterspørgslen bliver større og større. Særligt én julesweater har taget danskerne med storm, og tro det eller ej, men det er de grimme julesweatere.

Hvorfor er det de grimme juletrøjer der er populære hos danskerne? Svaret er, at grimme julesweatere er sjove julesweatere. Ironi er en stor del af danskernes humor, og at møde op til julefrokost i en grim julesweater er ironi på højt plan, hvilket vi danskere synes er skide sjovt! Derfor er en grim julesweater ikke bare den sjoveste, men også mest populære. Ligesom vores grimme juletrøjer er sjove, er traditionen også blevet en af de sjoveste vi har.

Matchende julesweater til par

Der er mange forskellige meninger om matchende julesweatere til par. Nogle synes det er kikset, andre synes det er sjovt og sødt. Lige meget hvad, giver hver anledning god grund til at købe matchende julesweatere til dig og din kæreste. Mange julesweatere er unisex, hvilket betyder at både mænd og kvinder kan bruge dem. Du finder et stort udvalg af dem på vores top 10 lister ovenfor.

Hvis du er stor fan af matchende juletrøjer til din kæreste og dig, og er din kæreste klar på noget sjov, så kan I skaffe en dobbelt julesweater til par. Du finder den på listen over andet sjovt juletøj og julestrik. Den er noget helt specielt, da det er én trøje som to personer kan bruge på samme tid. Trøjen har to ærmer, men med plads til to personer. Når din kæreste og dig tager den på, vil I ligne siamesiske tvillinger. Det er selvfølgelig ikke en trøje, som I kan gå i en hel dag (med mindre det er en challenge), men den vil uden tvivl være god underholdning til en julefrokost eller juleaften med familien.

Julesweater til baby

Hvis I har fået en lille ny i familien, skal baby selvfølgelig også have en julesweater og være en del af julehyggen. Han eller hun kan lige så godt lære familiens juletraditioner at kende fra start af. De julesweatere er blevet så populær i Danmark, er der selvfølgelig også blevet lavet kollektioner til babyer. Ovenfor kan du tjekke de søde baby juletrøjer ud på listen. Du kan også se et udvalg af dem her.

Sød juletrøje til hund

Elsker Jeres lille hund at være en del af familiens juletraditioner? Måske er de med til at se julekalender, danse om juletræet og endda få et lille bid af julemaden. Hvis det er tilfældet, skal din hund selvfølgelig også være en del af Jeres tradition med juletrøjer. På listen under andet sjovt juletøj og julestrik, finder du også en sød julesweater til din hund. Hvis din hunds størrelse er på lager, så er det bare med at få bestilt den!

Strik selv juletrøjer med en julesweater opskrift

Er du typen der selv kan og vil strikke en julesweater til din familie og dig selv? Så findes der heldigvis en masse gode opskrifter på julesweatere, både til strik og hækling. Udover opskrifter til julestrik, er der også til sokker, julehuer, bamser og mange andre sjove juleting. Hvis du ikke selv er god til at strikke, kan det være en god julegave til en af dine bedsteforældre. Og hvem ved? Måske er du heldig, at bedstemor har strikket en ny julesweater til dig til næste år!

Log in to vote
Rating: 4.5 - 1 vote