Værtindegaver

Brug oversigten nedenfor og find den perfekte værtindegave!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Find værtindegaven hos Gavefinder.dk

Skal du bruge en værtindegave, så har vi her hos Gavefinder.dk lavet en oversigt med gode gaveidéer. Her finder du alt fra skønne oplevelser til fine ting til boligen. Vores mål er at inspirere med gode og anderledes værtindegaver end blot en buket blomster. Vi håber, at du kan finde inspiration blandt vores forskellige idéer til værtindegaven.

værtindegaverHvad er lejligheden?

Når du skal give en god værtindegave, skal du også tænke lidt over, hvad begivenheden er. Er det til jul, påske eller til en tredje begivenhed? Det er ikke fordi, at værtindegaven som sådan skal tage hensyn til de forskellige højtider, men det kan indpakningen passende gøre. Skal du give en værtindegave til påske, kan du være kreativ med din indpakning, og det samme kan du gøre til jul.

Hvor meget skal en værtindegave koste?

Det store spørgsmål mange stiller sig selv, når de skal finde en værtindegave er, hvor meget den skal koste. De fleste værtindegaver ligger fra 50 kroner og så op til 300-400 kroner. Hvor dyre de er kommer meget an på lejligheden og traditionen for værtindegaver. Der er ofte tradition for at give lidt større værtindegaver til eksempelvis jul, hvor det er en stor begivenhed. Uanset dit budget har vi inspiration til værtindegaver her på siden. Vi har både gaver i den høje ende og prisskalaen og i den billige.

Hvorfor giver vi værtindegaver?

Hvorfor giver man egentlig hinanden værtindegaver? Det gør vi for at sige tak for invitationen. Det er god skik at komme med en værtindegave. De fleste kommer med en buket blomster eller en gavekurv. Hos Gavefinder.dk mener vi at oplevelser eller fine ting til boligen kan være en god værtindegave. Du kan finde mange forskellige former for gaver i oversigten.

Vi tilføjer løbende nye og spændende værtindegaver her på siden.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes