60 års fødselsdagsgaver

Brug oversigten med gaveidéer og find den perfekte 60 års fødselsdagsgave!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Gode idéer til 60 års fødselsdagsgave

Her hos Gavefinder.dk har vi samlet en række forskellige idéer til den perfekte 60 års fødselsdagsgave. Her på siden finder du nemlig alt fra isenkram til boliginteriør og weekendophold. Vi kommer her på siden med vores bud på, hvad der er en god gave til en 60 års fødselsdag. Vi håber, at du kan finde inspiration i vores gaveidéer.

Slotsophold eller kroophold

Der findes masser af skønne slotte og kroer, hvor det er muligt at holde en forlænget weekend. Det gode ved et slotsophold eller et kroophold er, at det ikke er en 60 års fødselsdagsgave, som man skal bruge alene. Ofte vil det være oplagt at tage partneren med eller en god ven/veninde. Der findes slotsophold og kroophold i forskellige prisklasser. Det er muligt at finde kroophold til en pris på helt ned til 1000 kroner. Skal man have et mere luksuriøst slotsophold, koster det ofte mellem 1500 – 3000 kroner. Ønsker du at give et slotsophold i 60 års fødselsdagsgave, men rækker budgettet ikke helt til det? Så kan du eventuelt slå dig sammen med andre om gaven.

60 års fødselsdagsgaveTing til hjemmet

En anden af de gaveidéer til en 60 års fødselsdagsgave, som vi anbefaler, er ting til hjemmet. Inden for denne kategori anbefaler blandt andet at give en flot lysestage, fine vaser eller et par flotte rødvinsglas. En anden god gaveidé kunne være et lammeskind, der er blevet yderst populært i indretningen de senere år. Der er masser af fine ting, som du kan give. Er du meget i tvivl, og kan du ikke vælge? Så overvej eventuelt at give et gavekort til en boligbutik eller en Isenkram butik. Du finder et stort udvalg i varer hos Livingshop.dk og Kopk.dk.

Dette var vores idéer til den perfekte 60 års fødselsdagsgave. Se også hele vores oversigt med fødselsdagsgaver her.