Gaver til far

Brug oversigten nedenfor og find den perfekte gave til far!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Find gaven til far her

Skal du finde en god gave til din far? Så er du landet det helt rette sted. Her hos Gavefinder.dk ønsker vi nemlig at inspirere dig til at finde den perfekte gave til din far, mor, søster, bror og hvem du nu ellers skal glæde med en gave. Her på siden fokuserer vi på gode gaveidéer til fædre. Vi har udvalgt omkring 35 konkrete gaver, der kan være gode til fædre. Der er altså gaver til forskellige typer.

gaver til far

Hvad skal jeg give?

Er du tvivl omkring, hvad du skal give din far i gave? Så brug lidt tid på at tænke over, hvad han godt kan lide at lave. Elsker han at spille golf, cykle eller er han vild med action? Når du kender hans interesser, kan du meget bedre pejle dig ind på den rette gave. Her hos Gavefinder.dk elsker vi selv oplevelsesgaver, fordi det er en mere personlig gave, som I kan lave sammen. Det kunne for eksempel være at hoppe i faldskærm, et dykkerkursus eller mange andre spændende oplevelser.

5 gode gaver til far

Søger du mere inspiration til gaven til far, har vi her samlet en række af vores bedste gaveidéer.

Værktøj
De fleste mænd og fædre har en interesse i gør-det-selv. Derfor kan værktøj også være en rigtig fin gave til far. Hvis du ved, at han mangler noget bestemt værktøj, kan det være en god gaveidé. Husk dog blot at være opmærksom på, om han har nogle præferencer i forhold til mærke og så videre. Ønsker du at finde et stort udvalg i værktøj, kan du klikke på ”værktøj og maskiner” i oversigten.

En flot skjorte i gave til far
En anden god gave til far kan være en flot skjorte. De fleste voksne mænd går i skjorte – nogle hver dag og andre sjældnere. Hvis din far går i skjorte ofte, kunne det være en rigtig god idé at give ham en skjorte i gave. Du finder et flot udvalg af skjorter under ”tøj” i oversigten.

En god middag
En anden god og lidt alternativ gave til far kunne være et gavekort til en god middag. For eksempel en luksus brunch eller et gavekort til en gourmetoplevelse. Klikker du på ”oplevelser” i oversigten eller ”gourmetoplevelser”, kan du finde et stort udvalg i gavekort til gourmetoplevelser.

Deodorant eller parfume
De fleste mænd bruger parfume med jævne mellemrum. Derfor kan en deodorant eller en parfume være en god gave til far. Klikker du på ”parfume” her i oversigten, finder du et stort udvalg i parfume fra alle de kendte mærker. Når du skal give din far en parfume i gave, skal du så vidt muligt ramme en duft, han vil kunne lide. Er han til de mildere dufte, skal du finde sådan en.

En god bog
En god og lidt anderledes gave kunne også være en god bog. Det er naturligvis kun en god gave, hvis din far er glad for at læse. Særligt mange ældre mænd kan godt lide at læse. Kan din far også det, så kan en bog være en rigtig god gave til far.