Gaver til teenager

Brug oversigten med gaveidéer og find den perfekte gave til teenageren!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Find en god gave til teenageren

Når du skal finde en god gave til en teenager skal du først og fremmest tænke grundigt over, hvad han/hun har af interesser. Er han for eksempel glad for at spille computer, kunne det være en idé at give ham et spil eller måske en træningsdag med et professionelt e-sportshold. Piger i teenagealderen går meget op i dem selv, og derfor kunne en god gaveidé være tøj eller måske en behandling – for eksempel Hot Stone massage. Her på siden har vi samlet gode gaver til både ham og hende, og vi har gaver til teenageren i mange forskellige kategorier og prislag. Vi håber, at du kan finde den perfekte gave til teenageren gennem vores oversigt.

Sådan bruger du Gavefinder.dk

Hos Gavefinder.dk samler vi forskellige gaveidéer – for eksempel gaver til teenagere. Vi har lavet forskellige sider, hvor vi har fundet gaveidéer. Vi forhandler ikke selv gaver men arbejder med samarbejdspartnere, som vi linker ud til. Du kan derfor bestille de forskellige gaver til teenager via den lyserøde knap ”Læs mere”. Så kommer du nemlig direkte videre til vores samarbejdspartner, hvor du kan bestille din gave. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt at finde gode gaver, og derfor har vi valgt denne model. Vi har nemlig før selv siddet i en situation, hvor vi ikke vidste, hvad vi skulle give i gave. Derfor blev Gavefinder.dk skabt.

gaver til teenagerHvad er en god gave til teenageren?

Når du skal finde den rigtige gave til teenageren, skal du først og fremmest tænke på, hvad han/hun godt kan lide at lave. Er det en teenagedreng, der elsker at spille fodbold, eller måske en pige der elsker smykker? Du bør så vidt muligt at gå efter at ramme en gaveidé, der ligger inden for interesseområdet. Det er altid rarest at få en gave som teenager, man kan bruge til noget. I oversigten ovenfor har vi samlet en lang række forskellige gaver til teenagere – både til drenge og piger.

Oplevelser – den anderledes gave

Vil du gerne overraske teenageren med en lidt anderledes gave? Så er en oplevelse en rigtig god og anderledes gave til en teenager. Der findes et hav af forskellige oplevelser, og der er helt sikkert også en gave til den teenager, du skal glæde med en gave. Nedenfor kommer vi med nogle konkrete gaveidéer til både drenge og piger:

Teenagedrenge:
• Minicruise til Oslo
• Passager i en sportsvogn
• Helikopterflyvning
• Biograf- og cafétur for 2
• Klatring

Teenagepiger:
• Spadag
• Minicruise til Oslo
• Biograf- og cafétur for 2
• Sushi for 2
• Meraki plejeprodukter

Dette er nogle af de mest populære oplevelsesgaver til teenagere.

Hvor gammel er teenageren?

Der er stor forskel på, hvad man giver en teenager i gave, der er 19 år og så en på 14 år. Skal du give en gave til en ældre teenager, kan du med fordel tænke på, at vedkommen snart flytter hjemmefra, og derfor kunne ting til en lejlighed være en fremragende gaveidé. For eksempel en fin vase, lækkert sengetøj, håndklæder eller et flot lammeskind. Skal du give gave til en yngre teenager kunne oplevelser være et godt bud eller tøj, et ur eller en parfume.

Sjove gaver og gadgets

Vil du gerne give en sjov gave til teenageren, så findes der utrolig mange skøre men faktisk også brugbare gadgets, der kunne være en glimrende gaveidé. Hvis du skal give en gave til en teenager, der har svært ved at stå op om morgenen kunne det være en idé med et vækkeur, der skal skydes ned, før det stopper med at ringe. Der findes desuden rigtig mange sjove gadgets til værelset. Det behøver ikke at være hele gaven men kan eventuelt suppleres.

Giv et ophold – til den ældre teenager

At give et ophold er særligt velegnet til den ældre teenager, der godt kan rejse selv eller som gaven til teenageren der har alt. Særligt populært blandt de unge i dag er et spaophold i Ystad. Rækker budgettet ikke helt så langt, så findes der også masser af fine ophold herhjemme. Hvis det ikke skal være et spaophold, så kan et kroophold eller et slotsophold. Har vedkommende en kæreste, er det den perfekte romantiske gave til teenageren.

Gavekortet til over 100 butikker og oplevelser

god gave til teenagerEr du meget i tvivl omkring, hvad du skal give i gave? Så kan et gavekort til mere end 100 butikker og oplevelser være et godt bud. Her kan gavekortet bruges i Matas, til Zalando og andre større og spændende butikker. Det gode ved at gavekort er at teenageren helt selv kan vælge, hvad han hun gerne vil have. Dermed bliver gaven til teenageren meget brugbar.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes