Afskedsgaver

Brug oversigten nedenfor og find den perfekte afskedsgave!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Gør afskeden bedre med en afskedsgave

Skal du give en afskedsgave? Måske til en god kollega, en ven der skal ud at rejse eller en helt tredje? Så er du landet det helt rigtige sted. Her hos Gavefinder.dk har vi nemlig lavet en let og overskuelig oversigt med gode idéer til afskedsgaven. Når du skal finde en god afskedsgave, kommer det meget an på, hvad afskeden er. Er det for eksempel en afsked med en god kollega, kan I give en gavekurv, et kroophold eller lignende. Skal du sige farvel til en kæreste, der skal studere i udlandet, er situationen en helt anden.

Bestil trygt afskedsgaven gennem Gavefinder.dk

Hos Gavefinder.dk samarbejder vi med forskellige netbutikker. Vi ønsker at støtte op om en sikker e-handel, og derfor arbejder vi kun sammen med forretninger, der leverer varen. Vi ønsker at være en hjemmeside, som du kan vende tilbage til, hver gang du skal bruge en gave – uanset lejligheden. Derfor skal du også have en god shoppingoplevelse på de hjemmesider, som vi linker til.

afskedsgaverHvem er afskedsgaven til?

Når du skal finde den rigtige afskedsgave, bør du først og fremmest tænke grundigt over, hvem gaven er til, og hvad lejligheden er. Der er stor forskel på, hvad man giver en ven, der skal du at rejse, og hvad du så giver en chef eller kollega, der rejser bort fra virksomheden. Hav derfor i tankerne, hvem der skal have gaven, og hvad lejligheden er. Så er du allerede godt på vej mod at finde en god afskedsgave.

Hvor meget koster sådan en gave?

Hvor meget skal en afskedsgave koste? Det er et spørgsmål, som vi ofte støder på her hos Gavefinder.dk. Der er som sådan ikke nogen gylden regel. Vores erfaring fortæller os dog, at langt de fleste afskedsgaver ligger på en pris på mellem 150 og 500 kroner. Skal du give en afskedsgave til en kæreste, der skal på et længerevarende udlandsophold, så vil gaven være dyrere, end hvis det er til en kollega. Skal du give en afskedsgave til en tæt person, er det slet ikke usandsynligt, at en afskedsgave kan koste omkring 1.000 kroner eller mere.

Hvornår giver man en afskedsgave?

Der kan gives afskedsgaver til rigtig mange forskellige lejligheder. Man giver oftest afskedsgaver i følgende situationer:

  • Når en chef eller kollega stopper på arbejdspladsen
  • Når en ven, kæreste eller et familiemedlem skal på en længerevarende rejse.
  • En afskedsgave kan også gives, hvis du kender en, der skal flytte til udlandet.

Afskedsgaven er til for at gøre afskeden god, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du tager dig god tid til at finde den helt rigtige gave til afskeden.

5 konkrete gaveidéer

Hvis du stadig mangler den helt konkrete gaveidé, så kommer her 5 af vores allerbedste anbefalinger.

En bog om rejsemålet/det land man skal bo i

Skal du tage afsked med en person, der skal rejse eller flytte til et nyt land, så kan en bog om den nye destination være en helt fantastisk gaveidé. Det er ikke sikkert, at personen ved så meget om det nye sted, og derfor er en bog en glimrende idé til afskedsgaven.

Et weekendophold

Skal du tage afsked med en chef eller en kollega, så er et weekendophold en rigtig fin gaveidé til afskedsgaven. Det er uanset, om vedkommende skifter arbejdsplads eller skal på pension. Et weekendophold er en gave, som alle kan bruge. Det er samtidig en gave, som man kan nyde med sin ægtefælle, og hvor man kan opleve nye steder. Prøv eksempelvis at give denne som afskedsgave til veninde, hvor i kan komme afsted og nyde hinanden en sidste gang.

Gavekurven

En gavekurv er den velkendte afskedsgave, og det er bestemt ikke uden årsag. Gavekurven kan bruges af alle, og hvem siger nej til at få et par lækre delikatesser, måske en flaske vin og god chokolade? Vi har her på siden udvalgt gavekurve i forskellige prisklasser. Der er både de store og de mindre. Måske oplagt når man skal give en afskedsgave til en dagplejemor, som har taget sig af dit barn i lang tid.

Gavekort til personlig pleje

Er det den travle person, der skal have en afskedsgave, så kan et gavekort til forskellige behandlinger være en oplagt gaveidé. For eksempel et gavekort til en ansigtsbehandling, en god omgang massage eller en anden form for personlig pleje. Vi har udvalgt et par populære behandlinger, som du finder ovenfor.

Kay Bojesen figur

Alle elsker Kay Bojesen figurer, og derfor er det også en oplagt afskedsgave. Der findes mange forskellige figurer, og det er de færreste, der har dem alle. Er du derfor bekendt med, at vedkommende du skal tage afsked med, ikke ejer en bestemt figur, kan du give denne i afskedsgave.

Vi opdaterer løbende denne oversigt med nye spændende afskedsgaver. Vi håber, at du er blevet inspireret! Se også vores idéer til afskedsgaver til kollega.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes