Afskedsgaver til kollega

Brug oversigten nedenfor og find den perfekte afskedsgave til kollegaen!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Afskedsgaver til kollega

Har du brug for en afskedsgave til en kollega? Så kan vi hos Gavefinder.dk hjælpe dig. Vi har nemlig lavet en oversigt med gode gaveidéer til kollegaen, der snart stopper i virksomheden. Er det en god kollega, er det naturligvis en sørgelig dag, og derfor er det helt på sin plads at give en afskedsgave. Nedenfor kommer vi med nogle konkrete gaveidéer.

Massage / wellness

Massage og wellness kan være en rigtig fin afskedsgave til en kollega, fordi det giver plads til at lade batterierne. Er din kollega allerede i nyt job, vil han/hun måske have tendens til at glemme sig selv lidt i starten. Her kan personlig pleje være en god gave. Der findes mange former for massage og wellness, og her i oversigten finder du både gavekort til en enkelt dag men også ophold.

afskedsgaver til kollegaAndre sjove oplevelser

Der findes et hav af sjove oplevelser, der kan være den perfekte afskedsgave til kollegaen. I kan også give noget lidt mere actionpræget som et prøvedyk, et faldskærmsudspring eller måske et kursus i kite-surfing? Når I har arbejdet sammen, vil du helt sikkert have overhørt nogle ting, som han/hun godt kunne tænke sig at prøve.

Ophold på kro, hotel eller slot

Et ophold på en kro, et hotel eller et slot kan også være en rigtig fin afskedsgave til en god kollega. Hvis kollegaen skal videre til et nyt eller på pension, er det altid godt at komme ud at opleve nye ting. Et ophold kan også bruges til at få ladet batterierne op igen og komme væk fra nogle af de vante omgivelser.

Afskedsgave til kollega – hvad bør den koste?

Hos Gavefinder.dk fortæller vores erfaring os, at de fleste afskedsgaver ligger på mellem 300 og 1.500 kroner. Er man en større afdeling kan det være, at man lægger et mindre beløb hver især, hvis ikke firmaet betaler. Til en afsked får man dog som regel både en afskedsgave fra sin kollegaer og af arbejdspladsen. Der er forskellige traditioner for, hvordan man gør i de danske virksomheder, og der er ikke en måde, der er mere rigtig end andre. Tal sammen med dine kollegaer og find sammen den bedste afskedsgave til den rejsende kollega. Husk ikke at forveksle en afskedsgave du ville give til kollegaen med en afskedsgave til kæresten.

Snak sammen med dine kollegaer

Hvis I er flere kollegaer i afdelingen, er det meget naturligt, at man snakker sammen om at finde en afskedsgave. Sørg for at være ude i god tid, så I eventuelt kan nå at indsamle penge fra de forskellige til afskedsgaven. Det kan også være en god idé lige at tale sammen med arbejdsgiveren for at høre, om I skal arrangere noget for medarbejderen, der rejser bort. Det er meget normalt, at man tager afsked i fællesskab, hvor man ønsker kollegaen held og lykke frem over. Hvor meget man gør ud af afskedsgaven til kollegaen og selve afskeden kommer meget an på, hvor længe medarbejderen har været ansat i virksomheden. Der også forskel på, om det er en større eller mindre virksomhed. Er der tale om en afsked i en støre virksomhed, vil afskeden som regel kun blive holdt i afdelingen.

God fornøjelse med at finde en god afskedsgave! Se også vores sjove afskedsgaver til kollegaer.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes