Afskedsgaver til chef

Brug oversigten nedenfor og find den perfekte afskedsgave til chefen!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Find den perfekte afskedsgave til chefen

Skal din chef stoppe på din arbejdsplads? Så fortjener han/hun en afskedsgave. Vi har her på siden samlet en række forskellige gaveidéer til afskedsgaven til chefer. Vi har gaver i forskellige kategorier og helt sikkert også en gave, der passer til din chef. Vil du gerne have nogle konkrete idéer til gaven, så kan du læse med nedenfor.

Gå sammen om afskedsgaven

Vil I gerne give en større afskedsgave kan i med fordel gå sammen om gaven. Det vil give Jer et større budget og kan altså give en større gave. Hvis i for eksempel er 20 medarbejdere i afdelingen, kan i lægge et beløb hver og så overrække gaven til Jeres chef i fællesskab.

Den gode gaveidé: Weekendopholdet

Uanset om din chef skal starte i et nyt job eller skal på pension, så kan et weekendophold på en af de mange skønner kroer eller hoteller i Danmark være en god gave. Her får din chef mulighed for at opleve de mange smukke steder, Danmark kan byde på. Der findes ophold i forskellige prisklasser og forskellige steder i landet. Det er dog muligt at få ganske fine ophold til under 1.000 kroner. Vi har her på siden samlet en række forskellige weekendophold, da vi mener, at det er den perfekte afskedsgave til chefen. Der findes både weekendophold med fokus på spa og wellness. Så er der også de mere traditionelle kro- og slotsophold. Hvilket ophold skal din gamle chef have i afskedsgave?

afskedsgaver til chefHvor meget skal en afskedsgave til chefen koste?

Hvor meget afskedsgaven til chefen skal koste kommer meget an på, hvor meget medarbejdere i arbejder i afdelingen. Det er meget normalt, at man måske bidrager med en 50-100 kroner hver til afskedsgaven til chefen. Det er der tradition for på nogle arbejdspladser, mens det er arbejdsgiveren, der betaler afskedsgaven på andre arbejdspladser. De fleste afskedsgaver til en chef ender op omkring en 500 – 2.000 kroner. Her skal tages højde for antal medarbejdere og virksomhedens størrelse. Nogle giver større afskedsgaver til chefer, og nogle giver for mindre. Her på siden har vi fundet forslag til afskedsgaven til chefen i flere forskellige prisklasser. Det er derfor muligt at finde en afskedsgave til enhver chef.

Se også vores oversigt med afskedsgaver til dagplejen.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes