Gaver til rejsegilde

Brug oversigten nedenfor og find den perfekte gave til rejsegildet!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Hvad er et rejsegilde?

Et rejsegilde er en tradition, hvor man fejrer, at tagkonstruktionen på et hus er blevet rejst. Byggefolkene, familie, venner, naboer med mere plejer at være inviteret over til lidt lækkert til ganen. Det er forskelligt, hvor meget der bliver gjort ud af et rejsegilde. Nogle gør meget ud af det, mens andre gør noget mindre ud af det. Er du inviteret til et rejsegilde, er det nu altid god skik at have en gave med. Her på siden kan du få inspiration til den gode gave til rejsegildet.

Hvad giver man i gave til rejsegilde?

Det er ikke så tit, at man er til rejsegilde. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvad man skal give. Dette vil vi dog her hos Gavefinder.dk meget gerne hjælpe dig med. Derfor har vi lavet denne oversigt, hvor du finder forskellige gode forslag til rejsegilde gaven. Her finder du alt fra oplevelser samt ting til hjemmet.

Medbring en lækker gavekurv

gave til rejsegildeEn meget populær gave til et rejsegilde er en gavekurv. Det kan enten være en gavekurv bestående af te og kaffe eller af øl og delikatesser. Vil du ikke give en gavekurv i gave til rejsegildet kan en flaske vin, specialøl også være en rigtig fin gaveidé. Du kan finde et godt udvalg af gavekurve ved at klikke på punktet ”gavekurve” i toppen af denne oversigt.

En oplevelse i gave til rejsegildet

Vil du gerne give en lidt anderledes men stadig en god gave til rejsegildet, så kan du med fordel overveje at give en oplevelse i gave. En gave til et rejsegilde er sjældent den dyreste, og derfor kan et godt bud på en oplevelsesgave være en lækker brunch eller en god middag. Du kan også give et gavekort til en oplevelse, så parret, ham eller hende kan vælge frit mellem forskellige oplevelser.