Housewarming gaver

Brug oversigten nedenfor og find den perfekte housewarming gave!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Hvad er en god housewarming gave?

Hvad er egentlig en god housewarming gave? En housewarming gave kan også gå under betegnelsen indflyttergave. Det er en gave man giver, når man skal til housewarming eller i forbindelse med indflytning. En god housewarming gave er en brugbar gave til den nye bolig. Man vil som regel mangle nogle ting, når man lige er flyttet enten i et nyt hus eller i en ny lejlighed. Det er her, hvor housewarming gaven kommer ind i billedet.

Flytter man til et større hus, vil man mangle en masse ting. Det kan være alt lige fra håndklæder til gæstetoilettet eller en flot vase til vindueskammen. Er det første gang man flytter ind i sit eget, mangler man endnu flere ting. Her kan små ting salt gøre en kæmpe forskel. Vi har her på siden samlet idéer til housewarming gaven. Vi håber, at du kan blive inspireret!

Bestil gaven online og spar tid

Vil du gerne give en god gave til housewarmingen, men har du ikke rigtig tid til at få den købt. Bestiller du gaven på nettet, kan du bestille lige, når du har lyst. Det kan også være en stor fordel, fordi du lettere kan overskue udvalget de forskellige steder. Hos Gavefinder.dk sælger vi ikke selv housewarming gaver. Vi samler ting fra forskellige samarbejdspartnere. Vi kender nemlig selv til det problem, at man ikke ved, hvad man skal give i gave. Det vil vi gerne hjælpe med at løse.

Hvad er en housewarming?

Hvad er egentlig en housewarming? En housewarming er en indflytterfest, hvor ens venner og familie kan komme og se ens nye bolig. Som ny ejer af enten en lejlighed eller et hus, byder man på en drink og måske lidt mad. Nogle bliver hjemme hele aftenen, mens det også er normalt at særligt unge tager i byen. En housewarming kan ses som en slags indvielse af sin nye bolig.

Den sjove gave til housewarming

I og med at en housewarming ofte er forbundet med fest og farver, så gør det bestemt ikke noget, at housewarming gaven også er lidt sjov i det. Et godt eksempel kunne være at give en gadget eller en anden sjov gave. Der er findes mange sjove gadgets, der er som oplagte indflyttergaver eller gaver til housewarming. Man kan nemlig finde mange gaver, der er smarte ting til boligen. Det kunne være et spil toiletbasket, toiletgolf eller en smart maskine til køkkenet. Det er en sjov gave, der måske også kan vise sig at være meget brugbar i den sidste ende.

housewarming gaveDet skal du tænke godt over inden køb af gave

Inden du skal købe din gave til den housewarming, som du skal til, bør du tænke over, om den respektive person står og mangler noget til boligen. Mangler som regel nogle ting, når man lige er flyttet ind i en ny bolig. Her kan gaven til housewarming være en god lejlighed til at få nogle af de ting. Hvis du er i tvivl omkring, hvad du for eksempel kan give til en housewarming, så kan du bruge vores oversigt med gaveidéer ovenfor. Her finder du over 50 gode gaveidéer til housewarmingen. Mon ikke også, du kan finde en god housewarming gave til en mand og kvinde her?

Gavekort – Den sikre housewarming gave

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give i housewarming gave, så bør du overveje at give et gavekort. Det kan du også give, hvis du er i tvivl omkring, hvad personen mangler. Ved at give et gavekort til for eksempel en boligbutik, kan personen selv finde noget, han/hun kan bruge. Vi anbefaler Livingshop.dk eller Sendentanke.dk. Livingshop har alt i boliginteriør og brugskunst, mens du både finder oplevelser og gavekort til alle de store butikker hos Sendentanke.dk. Så længe du holder gavekortet relevant i forhold til modtageren, så kan det ikke gå helt galt.

Hvor meget skal en gave til housewarming koste?

gave til housewarmingVores erfaring siger os, at det er meget forskelligt, hvad en housewarming gave koster. Vores opfattelse er dog, at langt de fleste gaver ligger på mellem 100 og 500 kroner. Hvor meget du skal give for, kommer selvfølgelig meget an på, hvor tæt du er med personen. Er det en bekendt, er det meget normalt, at man giver mindre, end hvis det var et familiemedlem. Har du givet eller fået en gave af vedkommende før, så kan du også have dette med i den overvejelser, når du skal give housewarming gaven. Det skal siges, at nogle selvfølgelig giver både dyrere og billigere end det nævnte beløb. Dette er det interval, som vi erfarer flest giver indenfor.

Skal du bruge en sjov housewarming gave?

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes