Indflyttergaver

Brug oversigten nedenfor og find den perfekte indflyttergave!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Find den perfekte indflyttergave her

Skal du bruge en indflyttergave? Så kan vi her hos Gavefinder.dk hjælpe dig. Vi har nemlig lavet en let og overskuelig guide med vores bedste idéer til indflyttergaven. Du finder mest af alt ting til boligen. Når man lige er flyttet, mangler man som regel noget til sit nye hjem, og derfor mener vi, at det er den oplagte gave at give noget til boligen.

Hvad er en god indflyttergave?

Hvad er egentlig en god indflyttergave? Vi anbefaler, at du giver ting til boligen i indflytningsgave. Dog skal man også være meget påpasselig. Enten skal du virkelig kende vedkommendes stil, så du ikke rammer helt skævt. Ellers skal du finde noget, der passer ind i ethvert hjem. Det er denne type gaver, vi har fundet her på siden. Et eksempel kunne være en Kay Bojesen figur eller en lysestage. Det er ofte den slags ting man mangler, når man flytter. Hvis du er rigtig meget i tvivl, kan du altid give et gavekort til en boligbutik som eksempelvis Livingshop. Så kan vedkommende helt selv vælge, hvad han/hun vil have. Du kan også spørge, hvad han/hun står og mangler.

Hvorfor købe gaven online?

Der er nogle klare fordele ved at bestille gaven online. For det første kan det være meget nemmere at overskue udvalget. Det er ligeledes nemmere, og du skal ikke bruge tid på at gå mellem flere butikker. Her kan du blot sidde derhjemme og bestille din indflyttergave lige når det passer dig. Hos Gavefinder.dk ønsker vi at bakke op om sikker e-handel, og derfor stiller vi store krav til vores samarbejdspartnere. Vi kræver gode kundeanmeldelser og ikke mindst et godt udvalg af produkter.

indflyttergaverHvem er indflyttergaven til?

Der er stor forskel på, hvad man giver i indflyttergave til forskellige personer. For eksempel vil den unge mand eller kvinde, der lige er flyttet hjemmefra for første gang have mere brug for nogle praktiske ting, mens parret ofte vil have mere gavn af ting, som man først får i sit hjem, når man har boet alene i noget tid. Når du skal finde den gode indflyttergave, så tænk derfor grundigt over, hvilken person der skal have gaven, samt hvad personen eller parret mangler. For at lave et konkret eksempel så vil pigen der er flyttet ind i sin første lejlighed måske have brug for nogle flotte tallerkner frem for parret, der måske ønsker sig planter til terrassen.

5 gode indflyttergaver til person, der flytter hjemmefra for første gang

Nedenfor har vi samlet 5 gode idéer til indflyttergaven til personen, der skal flytte hjemmefra for første gang.

Salt & peber (Nicolas Vahé)

Salt & peber er ikke ligefrem det første, man tænker på, når man skal flytte ind i en ny lejlighed. Derfor er salt og peber faktisk også en meget anerkendt og populær indflyttergave. Men hvorfor give noget helt almindeligt og kedeligt salt? Vi anbefaler Nicolas Vahé salt, der både smager rigtig godt men som også ser pænt ud på køkken- eller spisebordet.

Håndklæder

Man vil som regel mangle håndklæder, når man skal flytte hjemmefra for første gang. Derfor kan nogle håndklæder i en god kvalitet være oplagte som indflyttergave. Et eksempel kunne være Meraki håndklæder, der er utrolig bløde og i den bedste kvalitet.

En fin vase

Når man flytter hjemmefra for første gang, mangler man naturligt meget til at fylde hjemmet ud. Derfor er et godt bud på en indflyttergave en smuk vase. Vi anbefaler vaser fra By Lassen, House Doctor eller fra Kähler. Det er vaser, der passer ind i ethvert hjem.

Vinglas

Når man flytter hjemmefra første gange, er det meget almindeligt, at man ikke har alle former for glas. Mange mangler for eksempel vinglas. Derfor er et par fine vinglas en rigtig god indflyttergave.

Lysestage

Lysestager skaber hygge i alle hjem, og derfor er det da også en rigtig fin gaveidé. Du kan enten vælge at give en større lysestage som eksempelvis en By Lassen kubus eller nogle mindre lysestager. En ting er sikkert, og det er alle unge mennesker vil værdsætte lysestager i hjemmet.

5 gode indflyttergaver til parret eller personen som har boet for sig selv længe

Skal du give en indflyttergave til en person, som har boet for sig selv i lang tid, så kommer her 5 gode og konkrete gaveidéer. Du kan finde alle gaverne i oversigten i toppen af siden.

Kay Bojesen figur

Kay Bojesen har gennem tiden lavet mange flotte figurer. Derfor kan man også finde figurerne mange steder i de danske hjem. Kender du en person, som er helt pjattet med Kay Bojesen figurerne, så er det en fremragende gaveidé til indflyttergaven. Der er masser af figurer, der passer ind i ethvert hjem.

Fine cocktailglas

En anden god gaveidé er nogle fine cocktailglas. En god gave til parret eller til den yngre mand eller kvinde, som har en forkærlighed for cocktails. Hos Gavefinder.dk anbefaler vi cocktailglas fra Frederik Bagger.

Gavekort til Livingshop

Hvis du er meget i tvivl omkring, hvad du skal give i indflyttergave, så kan et gavekort til Livingshop altid redde dig. Livingshop har oceaner af velkendte brands og et stort udvalg i boliginteriør og brugskunst.

Forklæde

Kender du en person eller et par, der er glade for at være i køkkenet, så kan et fint forklæde være en fremragende gaveidé. Her på siden finder du et forklæde fra Ferm Living.

En fin vase

Man kan altid bruge en flot vase. Så længe du sørger for at vasen passer ind i vedkommendes hjem, så er det altid en sikker vinder. Et godt bud på en vase kunne være en vase fra Kähler.

Hvad koster en indflyttergave normalt?

god indflyttergaveDet er relevant at vide, hvad en indflyttergave normalt koster. Vi oplever hos Gavefinder.dk, at det er meget forskelligt. Vi oplever dog, at langt de fleste indflyttergaver ligger i prisklassen fra 300 – 1.500. Hvor meget man giver for, kommer meget an på, hvor tæt man er knyttet til personen. Er det din søn eller datter, er det meget naturligt at give mere, end hvis det var en gave til ens bror eller en ven. Husk også at have med i overvejelserne, hvor meget I har givet hinanden gaver for før i tiden. Ligger du dig inden for denne pris, kan det umuligt ende helt galt.

Vi håber, at du kunne gøre brug af vores oversigt med gode idéer til indflyttergaven. Vi opdaterer løbende oversigten med nye spændende gaveidéer.

Se også vores gaveidéer for indflyttergaver til hende, indflyttergaver til ham og indflyttergaver til par.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes