Indflyttergaver til hus

Brug oversigten nedenfor og find den perfekte indflyttergave til huset!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Indflyttergave hus – hvad skal jeg give?

Skal du give en indflyttergave til ham, hende eller måske parret, der er flyttet i hus? Så kan det være svært lige umiddelbart at finde frem til, hvad man skal give. Det ønsker vi her hos Gavefinder.dk at give en hjælpende hånd med. Vi har samlet vores bedste gaveidéer til indflyttergaven til huset. Her i oversigten finder primært ting til huset. Det kan både være indendørs og udendørs. Vi håber, at du finder inspiration til indflyttergaven.

Hvor meget skal min gave koste?

Hvor meget skal en indflyttergave til huset koste? Det er meget forskelligt og afhænger meget af Jeres traditioner for at give hinanden gaver. De fleste indflyttergaver ligger i prislaget fra 100 – 1000 kroner. Nogle giver for mindre og nogle giver for mere. Derfor er det svært at lave en tommelfingerregel. Vi har her på siden både fundet indflyttergaver til under 100 kroner men også til over 1.000 kroner.

Næste spørgsmål der kan dukke op er, om du overhoved skal give en indflyttergave til huset? Det er altid god skik at komme med en indflyttergave. Uanset om man så er flyttet i hus eller lejlighed. Er du inviteret til en housewarming eller forbi til en kop kaffe, så er en indflyttergave også på sin plads.

indflyttergave til hus5 gode indflyttergaver til huset

Søger du stadig mere inspiration, hvor du her 5 gode gaveidéer til personen eller parret, der skal flytte i hus. Vi håber, at du kan bruge vores idéer til gave.

Haveredskaber

Hvis det er første gang at vedkommende eller parret skal flytte i hus, så er det også nyt at have en have. Der vil helt sikkert mangle en rive, en kost og måske lidt andet udstyr. Den perfekte indflyttergave til huset!

En fin vase

Vaser er blevet rigtig populære de senere år og udgør for mange en stor del af en indretning. Der er masser af fine vaser derude, der passer godt ind i stort set alle hjem. Når man flytter i hus, mangler der typisk noget ”fyld” til vindueskarmene rundt omkring, og her er vaser noget rigtig fint pynt. Vi har fundet vores bedste bud her på siden.

Håndklæder og sæbe til gæstetoilettet

Der er efterhånden 2 toiletter i alle hjem. Flytter man i et større hus eller i hus for første gang, er det også nyt at have et gæstetoilet. Derfor er det ofte noget, som parret, ham eller hende står og mangler til det nye hus. Du finder begge ting her på siden.

Lysestager

En anden indflyttergave til huset, der altid går rent hjem er lysestager. Hvis man kommer fra en lejlighed og skal flytte hus, har man ofte mere plads, og der mangler derfor lidt fyld til vindueskarmene i nogle rum. Her kan en fin lysestage være et godt bud på dette.

Toiletpapirholder

gode indflyttergaver til husDenne gaveidé er lidt i samme kategori som håndklæde og sæbe til gæstetoilettet. En anden fin indflyttergave til huset kunne være en toiletpapirholder. Vil du gerne give lidt ekstra kunne denne gaveidé krydres med en toiletbørste, et håndklæde og noget god sæbe til gæstetoilettet.

Vi opdaterer løbende med nye interessante indflyttergaver til ham og hende.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes