Indflyttergave idéer

Brug oversigten nedenfor og få idéer til den perfekte indflyttergave!

Siden indeholder reklamelinks.

LUFTBALLON

Priser fra: 199 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

ophold

Priser fra: 699 Kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Coolstuff.dk

Køb / Se udvalg

isenkram

Priser fra: 99 Kroner
Forhandler: Hw-homeware.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Designfund.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 395 kroner
Forhandler Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 129 kroner
Forhandler: Duglemmerdetaldrig.dk

Køb / Se udvalg

Priser fra: 75 kroner
Forhandler: Saxo.com

Køb / Se udvalg

Priser fra: 99 kroner
Forhandler: Nicehair.dk

Køb / Se udvalg

Få idéer til indflyttergaven

Har du brug for gode idéer til indflyttergaven? Så er du landet det helt rette sted. Her hos Gavefinder.dk har vi nemlig samlet en række gode idéer til indflyttergaver her på siden. Mange af vores idéer er ting til boligen. Vi mener, at det er den oplagte gave, når man flytter. Vi har gaveidéer i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver. Vi håber, at du kan blive inspireret!

Overvejelser du bør gøre dig inden køb af gaven

Inden du skal indkøbe en indflyttergave, er der naturligvis nogle overvejelser, som du skal gøre dig. Når du skal finde ting til boligen, skal du først og fremmest undgå at købe noget, der ikke passer ind i personens / parrets stil. Sørg for at finde noget, som de enten har brug for eller som vil passe ind i deres hjem. De indflyttergave idéer vi har samlet her, er ting, som vil passe ind i alle hjem. Det kan være alt fra en flot vase til en kande. Tænk også over, om det er lejlighed eller hus. Er det deres første hus er det oplagt at give noget til terrassen.

indflyttergave idéerHvad skal en gaven koste?

Når du skal kigge efter gaveidéer til indflyttergaven, så er det meget naturligt at tænke over, hvad gaven nu engang skal koste. Her på siden finder du indflyttergave idéer i forskellige prisklasser. Vi har både gaver i den høje ende af prisskalaen samt i den lave ende af prisskalaen. De fleste indflyttergaver ligger på omkring 200 – 500 kroner stykket. Så findes der selvfølgelig nogen, der giver dyrere gaver, ligesom der er nogen, som giver billigere gaver. Når du skal finde ud af, hvor meget din indflyttergave skal koste, så tænk over hvor godt du kender vedkommende, samt om I plejer at give hinanden gaver – og hvor meget i plejer at give for. En sidste ting afhænger naturligvis også af, hvor mange penge du afsætter til gaven.

Den sikre indflyttergave idé – gavekortet

Er du kommet helt i tvivl omkring, hvad du skal give i indflyttergave, så er en god idé til gaven et gavekort. Det kan for eksempel være et gavekort til Kopk.dk eller Livingshop.dk. Hos Kopk.dk finder du et stort udvalg i isenkram og ting til boligen. Det er sådanne nogle ting, som man ofte står og mangler, når man lige er flyttet hjemmefra. En anden mulighed er at give et gavekort til Livingshop, der har en masse fine varer inden for brugskunst og boliginteriør. En sidste mulighed er et gavekort til Sendentanke.dk. Her finder du gavekort til mere end 50 butikker.

Ting til boligen – den perfekte indflyttergave idé

ideer til indflyttergavenHos Gavefinder.dk mener vi, at den perfekte indflyttergave idé er en gave til boligen. Det kan for eksempel være en fin Kay Bojesen figur, en Kähler vase eller en juicepresser. Når man er flyttet til et nyt hjem, mangler man typisk en masse ting til boligen. Er man flyttet i hus vil man mangle nogle haveredskaber og er man flyttet ind i en større lejlighed, mangler man som regel noget fyld til nogle af rummene.

Vi tilføjer løbende nye og spændende indflyttergave idéer til siden. Se også indflyttergaver til kæresten.

Log in to vote
Rating: 0 - 0 votes